100 dagar

Nu har jag varit gravid i 100 dagar, ganska coolt!! Ville bara säga det, nu är Oliwer och jag hemma hos mina svärföräldrar och ska äta middag. Hoppas ni får en trevlig fredag den 13:e hehe akta er för spökena ;)

Kommentarer
Postat av: Helena

Eftersom jag hade såna problem första gången fast då började ganska sent tror i vecka 22 men det tog minst 6 månader efter jag fött innan det blev bra. så jag bara väntade på det denna gång trots det hade gått nästan 3 år sedan förra gången jag var gravid en hel graviditet . Så när jag började få problem i vecka 15 ringde jag direkt till läkaren på vårdcentralen och hon gav mig tipset att ringa en sjukgymnast först. Men sen blev det bara värre men jag kämpade på ändå. Födde i vecka 35+5 och det gick bra till dess. Har problem än och dottern fyller 1 år om ca 2 veckor. Så det kanske är bra att du förbereder dig .speciellt när du dessutom bära 2 st=)

2012-04-13 @ 21:31:25
URL: http://viggo2008.blogspot.com/
Postat av: madde

Hej

vad roligt med tvillingar :)

länkar sidan där jag köpt den! jag har ochså en `vanlig angelsound, men den har ingen display, denna är super. lite dyr men värt varenda krona med tanke vilken orolighet jag har den gradivitet!!! :/

länkar sidan

http://www.billiga-tester.se/ultraljudsmonitor-c-43.html

2012-04-14 @ 08:17:22
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0