Stackars mammas bebis

Älskade lilla Lewi, att se dig bli stucken och sånt är hjärtskärande för mig.
Mamma hjärtat klarar inte av att tänka att du mår dåligt. Du är en sån otrolig liten kämpe. Du har redan blivit utmanad av diverse sakerna som du klarar dig igenom.  Först en hjärnblödning, sedan lungproblem och nu blod i avföring. Alla blodprover i dina små händer...nålar i dina små fötter. Du är så himla cool bebis som klarar allt utan att gnälla, du är otrolig. Mammas kämpe. Du är så fin, även din bror säger alla läkare. Hoppas att alla stick, nålar och mediciner snart är över så att du mitt hjärta kan koncentrera dig på att växa. Älskar dig, er ...dig, Ludwig och Oliwer .

Kommentarer
Postat av: anniks

Åh hjärtskärande :( lilla, lilla kämpe! Han kommer bli stor och stark, det måste han! Styrkekramar!

2012-09-02 @ 23:24:11
Postat av: Alexsandra, mamma till Nils född 120514

Fint skrivit. Hoppas ni får komma hem snart. Måste bara säga att vilken stark människa du verkar vara! Väldigt imponerande :) kul och se att dina tre barn mår bra. Dem är jätte fina alla tre. Må all lycka och välgång till er

2012-09-03 @ 04:36:50
URL: http://Alexsandralotman.blogg.se
Postat av: TIna

Åhh stackars liten som får kämpa men snart kommer allt bli bra för eroch bebisarna kommer att växa och bli stora fina killar.Du och din familj är så starka ochverkar vara en riktig mysig familj.

2012-09-03 @ 11:34:11
Postat av: Helen - mamma till L&E

Började läsa din blogg när du blev inlagd och tänkte jag skulle lämna ett spår. Hoppas tillfrisknaden och återhämtningen går fort för dina små pojkar. Tyckte de var Hemskt med alla stick när E fick lågt blodsocker och sedan gulsot när hon föddes. Händer,fingrar och fötterna stacks de i hela tiden även fast hon var fullgången i graviditeten när hon kom. Så jobbigt för de små och även oss föräldrar, särskilt när ni är inlagd så länge. Skickar lite styrka!

2012-09-04 @ 21:02:03
URL: http://helenm.blogg.se
Postat av: Matilda - Nybliven trebarnsmamma

Snart är det över och ni får komma hem. Det sköna är ju att de har sån koll men det gör det ju inte lättare att se ens lilla bebis bli stucken hela tiden :(
De är starka små killar, innan du vet ordet av så är ni hemma allihop :)

2012-09-04 @ 21:41:19
URL: http://majbebis08.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback